Ken

 Jeg hedder Ken og er 55 år. Jeg har altid været fysisk aktiv og været i god form. Jeg er uddannet pianist samt underviser og fungerer som musiker.

For 5 år siden begyndte jeg at få smerter i hoften og fik en henvisning af min læge til røntgen. Scanningen viste slid, og at det ville ende med en ny hofte på et senere tidspunkt.

På det tidspunkt trænede jeg i Fitness World, men jeg trængte til forandring og skiftede derfor til OFT. Jeg havde en samtale med Flemming, som er fysioterapeut og medejer af stedet, hvor jeg fortalte ham om min hofte.

Han undersøgte mig og fik klarlagt, hvor der skulle sættes ind før operationen og han sammensatte derefter et program målrettet mine udfordringer. Vi mødtes nogle gange om ugen i en periode, indtil jeg kunne klare mig selv og derefter en gang om ugen.

Jeg havde en aftale til operation i efteråret 2018, men jeg valgte, i samråd med Flemming, at udskyde den, da vi blev enige om, at jeg ikke var invalideret nok til at få operationen endnu. Undervejs i forløbet var det meget betryggende, at Flemming ofte var i lokalet, når jeg trænede selv og lige rettede mig, når jeg ikke udførte øvelserne godt nok.

Jeg valgte, efter nogle gode snakke med Flemming, at sige ja til operation d. 18. januar 2019. Jeg var meget utryg ved hele situationen, men Flemming havde erfaring og empati til at berolige mig, hvilket betød rigtig meget for mig. Jeg havde en aftale med ham 3 dage efter operationen, og det lykkedes mig på en uge at smide begge krykker, og jeg var klar på arbejde efter 3 uger.

Så alt i alt en meget stor tak til Flemming for hans hjælp i hele det her forløb.Mangler du også hjælp?

Vi er eksperter med mange års erfaring indenfor både forebyggelse, genoptræning og træningsoptimering.

Book behandling/træning »Kommentarer fra Fysioterapeuten: