Lene

 Jeg startede i April 2018 på Sammen-Hold

Jeg er 57 år og træner for at kunne blive 'gammel' med mine børnebørn.

Jeg må indrømme at jeg først tænkte 'hmm det er lidt mange penge' , men jeg har IKKE et sekund fortrudt! Det er penge, som er givet så godt ud og som kommer tusindfoldigt igen!

Man bliver altid mødt med et STORT smil og hvis jeg har spørgsmål kommer der altid gode og kompetente svar tilbage i centret eller på Messenger, mail eller SMS, og har man haft ondt et sted på kroppen, bliver der altid sagt 'skriv lige, hvis det bliver værre'.

Det er da fantastisk og tillige får man en masse skønne venner, som slet ikke er til at undvære!

Fantastisk træning og hold nu op hvor der sker noget med kroppen!

Selvom jeg er en del af Sammen-Holdet, så kan jeg jo også komme på andre tidspunkter, hvad jeg benytter mig af, som giver ekstra gevinst. Så alt i alt kan det kun varmt anbefales.

Med de bedste hilsner fra Lene Andersen.Mangler du også hjælp?

Vi er eksperter med mange års erfaring indenfor både forebyggelse, genoptræning og træningsoptimering.

Book behandling/træning »Kommentarer fra Fysioterapeuten:

Lene er en Fighter, men også lidt hvad man ville kalde en klassisk dansk motionist fra en generation, hvor træning ikke var en normal del af hverdagen.

Det kunne man også tydeligt se den første måneds tid Lene startede på Sammen-Holdet, hvor mange af bevægelserne var både nye og svære - og det var meget uvant at træne med tunge vægte.

Idag, omkring 1,5 år efter, træner Lene stadig på Sammen-Holdet og er blevet 'røv-sej' på godt fransk!

Det er altid et fantastisk syn at se en kvinde på 57 løfte 60 kg Dødløft fra jorden og flytte 30-35 kg i Bænk Pres og det er en endnu større fornøjelse at Lene gang på gang beviser, at kroppen altså sagtens kan blive stærkere, hurtigere og mere udholdenhed, selvom man har passeret de 50 år!