Majken

 Med et par lidt slidte fodboldspiller-ben og for mange kilo på sidebenene startede jeg i OFT i oktober 2017.

Jeg ville prøve et alternativ til boldsportens verden, som altid har fyldt meget i mit fritidsliv, og jeg håbede for alvor at få bugt med de ekstra kilo.

Jeg startede på blandede cross- og HIIT hold og blev hurtigt vildt fanget af engagementet, professionalismen og den super inspirerende stemning. Altid bliver man mødt med smil og hyggesnak, og der er plads til alle uanset ambitionsniveau og personlige udfordringer.

Efter et lille års tid havde jeg brug for ekstra, og lidt mere personlig målrettet hjælp til min træning og startede på ”Sammen-hold”.

Her var der ekstra fokus på teknik og personlige mål, med en yderst struktureret, sammenhængende og inspirerende træning. Tiden på ”Sammenholdet” motiverede mig senere til at søge nye udfordringer på ”Konkurrenceholdet” og jeg kan sige det ganske kort – jeg elsker det.

”Konkurrenceholdet” er fyldt med udfordringer, men aldrig mere end at de med en dedikeret og fokuseret træning kan nås, og både fysiske og mentale udfordringer er implementeret i alle vores Workouts.

Vi laver en blanding af hård styrketræning og høj pulstræning i mange forskellige kombinationer. Det er super varieret og bliver aldrig kedeligt. Derudover så er fællesskabet på holdet helt enestående.

En kæmpe cadeau til alle instruktørerne i OFT – de har skabt inspirerende og motiverende træningsmiljø i nogle yderst professionelle og hjertevarme rammer som medlemmerne til fulde er med til at fylde ud. I disse rammer har jeg fået opfyldt de mål jeg havde, da jeg startede og vigtigst af alt – jeg har fået sat nye mål for min fremadrettede træning.

Majken (38 år)Mangler du også hjælp?

Vi er eksperter med mange års erfaring indenfor både forebyggelse, genoptræning og træningsoptimering.

Book behandling/træning »Kommentarer fra Fysioterapeuten:

Majken har taget en tre-trins raket i rækken af de hold og medlemskaber vi tilbyder, fra de åbne 45 minutters holdtræninger til 90 minutters benhård Crossfit konkurrencetræning.

Hun har udviklet sig fra at være fodboldspillende husmor til en af de sejeste og stærkeste kvinder vi har. Hun kan "Airbike solen sort" og har fx. lige løftet 107,5 kg fra jorden i Dødløft, hvilket er en særdeles imponerende præstation, som de fleste voksne mænd ikke en gang kan honorere.

Konkurrenceholdet's formål er at øge kompetencerne hos personer, som vil sparke lidt mere til deres grænser og deltage i Danmarks Crossfit konkurrencer. Fællesskabet på holdet er fænomonalt og det har bestemt også indflydelse på deres udvikling og resultater, når holdet flere gange om ugen mødes udenfor træningstiderne for at øve teknik og presse hinanden på hårde fællestræninger!