Sanne

 I efteråret 2018 overgav jeg og tilmeldte mig hos Odense Funktionel Træning, OFT.

Overgivelse på, at jeg da selv kunne styre min træning og løb hjemme - hvilket slet ikke havde fungeret i 1,5 år.

Samtidigt har jeg en alder, hvor det også er vigtigt at vedligeholde kroppen.

Vi er snart igennem 2019 og jeg har vendt træning 2 gange om ugen til en absolut prioritering. Holdet består af de samme 10 personer, hvor vi træner kondition og styrketræning ugentligt hele året.

At møde velforberedte trænere, og især Lasse, på 'Sammenholdet' giver overskud, smil og en absolut stærkere krop.

Når mit udgangspunkt var 'mig selv' og en stærkere krop, er det en kæmpe bonus at have fundet venskaber og opbakning til at møde til hver træning og under træningen er den fælles opbakning optimal!

Lasse har opmærksomhed på holdet og den individuelle person - og jeg er glad !

/SanneMangler du også hjælp?

Vi er eksperter med mange års erfaring indenfor både forebyggelse, genoptræning og træningsoptimering.

Book behandling/træning »Kommentarer fra Fysioterapeuten:

Sanne er sindssygt sej og utroligt stærk - og et fantastisk eksempel på at man kan holde sig stærk og rask hele livet!

Sanne træner på vores 'Sammen-Hold'. Modsat en klassisk BOOTCAMP eller et Personligt Træningsforløb, så er Sammenholdene et løbende, lukket hold for op til 10 personer ad gangen.

De 10 personer træner sammen 2x ugentligt med en kompleks sammensætning af Styrketræning, Konditionstræning, Coretræning og Smidighedstræning, der er sammensat og styret af en Fysioterapeut.

Der bliver holdt nøje øje med deltagernes individuelle ønsker og fysiske kapacitet, så træningen rammer den enkelte specifikt selvom det er holdtræning.

Det er en utrolig effektiv måde at gå fremtiden sikkert og sundt i møde med en god kondition samt muskelmasse og styrke til at kunne klare sig selv hele livet.

Men endnu vigtigere så skaber denne lukkede fællestræning også et fantastisk 'SAMMENHOLD', hvor deltagerne møder nogle nye og dejlige venskaber, men vi ser også at de bliver motiveret til at møde op og holde kroppen sund måned efter måned!

Vi glæder os meget til mange flere år med Sanne på holdet!