Tine

 I efteråret oplevede jeg smerter og ubehag i mit ene ben, især når jeg havde siddet stille i længere tid.

Jeg havde fået kendskab til OFT igennem mine børn, som begge har deres daglige gang i huset.

Efter hurtig kontakt på Messenger via Facebook fik jeg en tid hos Lasse to dage senere.

Efter en konstruktiv snak om mine udfordringer og en grundig gennemgang igangsatte Lasse en meget kompetent behandling, som selvfølgelig også indebar “hjemmearbejde” i form af øvelser.

I løbet af to måneder ændrede både behandling og øvelser sig i takt med en langsom, men sikker bedring i mit ben.

Jeg fortsatte med øvelserne efter endt behandling og er i dag helt smertefri.

Jeg er derfor glad for, at jeg tog mig sammen og kontaktede OFT i stedet for bare at håbe på, at det ville gå over af sig selv. For det gør det sjældent.

OFT er et fedt behandlingssted, og du skal være klar til selv at arbejde på en bedring. Behandling udført af kompetente fagpersoner er een ting - men øvelserne hjemme stuegulvet er lige så vigtige.

Tak til Lasse og OFT - jeg tøver ikke med at bestille tid, hvis jeg igen får ondt i kroppen.Mangler du også hjælp?

Vi er eksperter med mange års erfaring indenfor både forebyggelse, genoptræning og træningsoptimering.

Book behandling/træning »Kommentarer fra Fysioterapeuten:

Tine oplevede et klassisk problem som vi ser rigtig ofte. At den sport og hverdag man lever desværre ofte giver en ensformig belastning og overbelastning sniger sig ofte ind over en længere periode, før det gør ondt nok til at man opsøger hjælp.

Tine var, hvad vi kalder, en god patient, i den forstand at hun udførte sine øvelser dagligt.

Men alligevel tager det altså ca. 2 måneder af komme helt på benene igen, hvor hun slet ikke mærker noget til det i hverdagen længere.

Genoptræning tager tid og desto længere du går med noget som generer, desto længere tid tager det også kroppen at komme af med generne igen. Der findes ingen "quick fixes", kun hårdt arbejde og hårdt arbejde belønner sig.

Lektien her er simpel - få hjælp med det samme og gør en lige så stor indsats som Tine gjorde. Fysioterapeuten giver midlerne og støtter din genoptræningen - du er den vigtigste brik i din egen genoptræning! Så husk at bruge denne brik, hvis du allerbedst i mål med din genoptræning.