Skip to content

 

 

TO FYSIOTERAPEUTERS FORSØG

PÅ AT GØRE FITNESS NEMT IGEN!

Hvis downloaden ikke starter, når du trykker på billedet, så send gerne en mail til HCACROSSFIT@GMAIL.COM, så sender vi dig E-bogen på mail.

Hvorfor har vi lavet denne E-BOG?

Der er rigtig meget sundhedsviden derude! Og der er rigtig mange, som forsøger at sælge dig “den bedste og eneste rigtige metode”, som de selvfølgelig tjener en masse penge på.

Vi er to fysioterapeuter, der har arbejdet med tusindvis af mennesker, deres kost, deres træning og deres skader. Det har vi gjort lige siden, vi begge startede i Forsvaret i 2008 og vores passion for kroppen har vi aldrig givet slip på.

Vi arbejder primært med Hr og Fru Danmark og vi elsker det. Det er en spændende og meget bred målgruppe af mennesker, som typisk gerne vil leve sundt, men de vil også gerne bruge så kort tid som muligt på at være sunde – og det er helt fair.

Og her bliver det så en jungle. For hvad skal man tro på af alle de informationer, der er derude? Og oftest så er det slet ikke kompliceret – for Basic Sh*t works!

Hvad får DU i denne E-bog?

I denne E-bog får du en nemt tilgængelig, sammenkogt suppe af sundhed.

Vi kommer igennem:
– Myter og Vaner
– Træning
– Skadesforebyggelse
– Kost

Det hele er let læseligt, vi har fjernet de tunge tekniske betegnelser og samlet den viden, du skal bruge for at komme rigtig fornuftigt i gang med at træne og spise sundt!

Den er helt gratis!

E-bogen er helt gratis til dig, som skal starte din karriere som “ny motionist” eller som skal finde tilbage på sporet og opbygge din gamle grundform, men denne gang gør du det bare ordentligt og uden skader.

Så “spis løs” af al den lækre viden!

Del & Like meget gerne vores Sociale Medier!

Det hjælper os utroligt meget, hvis du deler vores hjemmeside eller denne E-bog med dine venner, familie og kollegaer!

Lyt til vores Podcast på Spotify

Se vores Podcast på Youtube

Udsnit af E-bogen

Book FREE Trial

We know that getting back into fitness is tough! Let us help you achieve your weight boxing workouts.