Skip to content

Vægttabs Bootcamp

Vægttabs Bootcamp

I samarbejde med Odense Funktionel Træning & Fysioterapi giver vi dig vores 8 ugers Crossfit Vægttabs Boot Camp forløb, der har til formål at give sofaen baghjul og sætte gang i fedtforbrændingen.

Vi afholder 2 ugentlige træninger hver tirsdag og torsdag, hvor vi fyrer den max af!

Forløbet er skruet sammen, så DU får en resultatorienteriet cocktail med fokus på at forbrænde det stædige fedt og skære adskillige centimeter af omkredsen. Forløbet er styret af Fysioterapeuter, så du får de bedste resultater og ikke behøver bekymre dig om kroppen.

Det betyder også, at hvis du har skader, som normalt ville forhindre dig i at deltage i træning, så er det her den perfekte vægttabs BOOTCAMP for dig, da vi tager hånd om OG hjælper dig med din skade på samme tid!

Hos os er der plads til alle og fællesskabet er i fokus. Vi hjælper DIG med at nå DINE mål!

Følgende er inkluderet i forløbet: – 2 ugentlige Fællestræninger – Maks. 15 personer på dit hold – Opstarts Kropsanalyse – Midtvejsmåling – Kostvejledning – Træningsprogram til egentræning i weekenden. – Slut Kropsanalyse – Fri træning i centeret alle ugens dage under forløbet (fra kl. 05.00-24.00) – Fri deltagelse på alle andre åbne hold under forløbet

Date

23 jul 2024

Time

10:00 - 11:00

Lokation

Platformen
Egelundsvej 12, 5260 Odense
Kategorier

Book FREE Trial

We know that getting back into fitness is tough! Let us help you achieve your weight boxing workouts.